Achter deze naam steekt een fanatieke liefhebber van speciaalbieren. Ooit begonnen als bierdrinker van alleen maar speciaalbieren, wilde hij graag wat meer weten over wat hij dronk.

Hij ging op jacht naar boeken over bier. Dat op jacht gaan werd een obsessie, hij vond het lezen over al die prachtige biermerken en biertypen fantastisch en begon ‘bierboeken’ te verzamelen.

Deze verzamelwoede liep op den duur natuurlijk een beetje uit de klauwen, zeker omdat iedereen uit zijn vriendenkring mee op jacht ging. En zo groeide en groeide zijn verzameling.

De hoeveelheid van deze boeken werd op een gegeven moment wel heer erg groot, en ook werd het aantal ‘dubbels’ steeds groter.

Daardoor ging deze ‘lummel’ zich aanmelden bij bierfestivals om daar met zijn boeken te mogen staan. Dit werd een succes, want zijn kraampje stond op vele festivals, onder andere in Goes, Breda en Oisterwijk. 

En omdat mensen hem steeds vaker wisten te vinden ging hij zelfs inkoop van deze boeken verzorgen op aanvraag, dus van het één kwam het ander kun je wel zeggen.

Zodoende is hij ook hier op PRUUVEN terecht gekomen om over zijn verzameling te praten en te verkopen. Kom deze Bierlummel bezoeken op zijn stand. Dat wordt zeker een interessant gesprek.

Mocht je zijn boeken online willen kopen, kun je terecht op:https://www.boekwinkeltjes.nl/v/debierlummel/.