Verschillende food trucks zullen lekker bourgondisch eten verzorgen tijdens het PRUUVEN festival.

Let’s Toast

Mijn naam is Nathalie Kusters en ik heb in 2018 Let’s Toast opgezet als cateringsbedrijf. Dit is voorgekomen uit een grote passie voor het koken en een droom om ooit met mijn eigen foodtruck mensen te kunnen laten genieten van het eten dat ik zou serveren. Ieder evenement hebben we een aangepaste menukaart dat er op aansluit. En iedere dag verzinnen we weer nieuwe gerechtjes, hapjes en drankjes om aan ons assortiment toe te voegen. 

Wij zijn leergierig, gepassioneerd en innovatief. Wil je meer over ons weten, kijk dan op onze Facebook pagina.
Let’s Toast op een mooie, gezellige en zonnige dag!

Menu

Silly’s

Robbert en Sil Lohstroh zijn sinds 2005 eigenaar van Snackbar Silly’s. Met pure passie en vakmanschap runnen zij samen met hun team de zaak aan de Julianastraat te Berghem.

Snackbar Silly’s is een snackbar met een dorps karakter. “We kennen onze klanten en maken graag op z’n tijd een praatje”.

Nadat Silly’s in juni 2019 te maken kreeg met een verwoestende brand hebben wij een tijdelijke voorziening voor onze oude zaak mogen openen. Wij hopen u dan ook snel te kunnen begroeten aan de Julianastraat 28 te Berghem!

“SILLY’S IS PURE PASSIE!”

Menu

De Zwaan Rent Food Event

De derde generatie in het familiebedrijf, in de persoon van Tim Bloemers, heeft ervoor gezorgd dat De Zwaan is uitgegroeid tot veel meer dan een verhuurder van feestartikelen. Tim voltooide de horecaopleiding op De Rooi Pannen. Hij weet als geen ander op welke manier goed eten en drinken een feest of een evenement tot een succes kunnen maken.

Champagneontbijten, allerlei soorten lunches en een breed aanbod van buffetten: De Zwaan is sinds 2010 uw professionele cateraar voor elke denkbare gelegenheid.

Menu