Verschillende food trucks zullen lekker bourgondisch eten verzorgen tijdens het PRUUVEN festival.
Let’s Toast
Mijn naam is Nathalie Kusters en ik heb in 2018 Let’s Toast opgezet als cateringsbedrijf. Dit is voorgekomen uit een grote passie voor het koken en een droom om ooit met mijn eigen foodtruck mensen te kunnen laten genieten van het eten dat ik zou serveren. Ieder evenement hebben we een aangepaste menukaart dat er op aansluit. En iedere dag verzinnen we weer nieuwe gerechtjes, hapjes en drankjes om aan ons assortiment toe te voegen.
Wij zijn leergierig, gepassioneerd en innovatief. Wil je meer over ons weten, kijk dan op onze Facebook pagina.
Let’s Toast op een mooie, gezellige en zonnige dag!
Menu
- Italiaanse Bol Pulled Chicken met koolsalade & truffelmayo
- Italiaanse Bol Pulled Pork met koolsalade & zoete BBQ saus
- Kipsaté met stokbrood, atjar, komkommer, cassave & uitjes
- Spaanse Albondigas gehaktballetjes in tomatensaus met tortilla
- Frisse vega Pastasalade met pesto, mozzarella & pijnboompitjes
Silly’s
Robbert en Sil Lohstroh zijn sinds 2005 eigenaar van Snackbar Silly’s. Met pure passie en vakmanschap runnen zij samen met hun team de zaak aan de Julianastraat te Berghem.
Snackbar Silly’s is een snackbar met een dorps karakter. “We kennen onze klanten en maken graag op z’n tijd een praatje”.
Nadat Silly’s in juni 2019 te maken kreeg met een verwoestende brand hebben wij een tijdelijke voorziening voor onze oude zaak mogen openen. Wij hopen u dan ook snel te kunnen begroeten aan de Julianastraat 28 te Berghem!
“SILLY’S IS PURE PASSIE!”
Menu
- Patata bravas (Spaanse aardappeltjes met een temperament volle dressing)
- Zelf gemaakte gehaktbal uit eigen keuken
- Elite croquet – elke hap proef je de runderbouillon en het draadjesvlees in een krokant jasje
- Kaas souflesse – ruim gevuld met échte kaas
- Luxe bittergarnituur – diverse hapjes
De Zwaan Rent Food Event
De derde generatie in het familiebedrijf, in de persoon van Tim Bloemers, heeft ervoor gezorgd dat De Zwaan is uitgegroeid tot veel meer dan een verhuurder van feestartikelen. Tim voltooide de horecaopleiding op De Rooi Pannen. Hij weet als geen ander op welke manier goed eten en drinken een feest of een evenement tot een succes kunnen maken.
Champagneontbijten, allerlei soorten lunches en een breed aanbod van buffetten: De Zwaan is sinds 2010 uw professionele cateraar voor elke denkbare gelegenheid.
Menu
- Angus beef burger – Burger van 200 gram op een sesambun met gemengde sla, tomaat, augurk en rode ui met een fris sausje
- Pasta Gamberi – Gambaspies op een bed kruidige pasta
- Broodje kip cajun – Gemarineerde kippendijen filet met gemengde sla en een heerlijke cajun saus