Kom genieten van het lekker bourgondische eten op PRUUVEN 2023.

De Zwaan – Rent Food Event

Natuurlijk is De Zwaan er weer bij!

De derde generatie in het familiebedrijf, in de persoon van Tim Bloemers, heeft ervoor gezorgd dat De Zwaan is uitgegroeid tot veel meer dan een verhuurder van feestartikelen. Tim voltooide de horeca opleiding op De Rooi Pannen. Hij weet als geen ander op welke manier goed eten en drinken een feest of een evenement tot een succes kunnen maken.

Champagneontbijten, allerlei soorten lunches en een breed aanbod van buffetten: De Zwaan is sinds 2010 uw professionele cateraar voor elke denkbare gelegenheid.

Menu

Meer informatie: https://www.dezwaanverhuur.nl/

Warung Lumajan

In 1970 zijn mijn opa en oma in Suriname gestart met het restaurant Warung lumajan ( stap voor stap ). Dit restaurant heeft tot 2020 bestaan. Ik als kleindochter wil samen met de familie de naam Warung lumajan en het lekkere eten (Surinaams / Indisch ) voorzetten in Nederland, in de vorm van een foodtruck. Voor cateringen, bedrijfsfeesten, events en markten om ons heerlijke eten te laten proeven. U kunt altijd contact met ons opnemen.

Menu

Meer informatie: https://www.facebook.com/people/Foodtruck-Warung-Lumajan/100068447240881/

Tac On Wheels

Menu

SneukelWerk

Heehee!! Wij zijn Alies en Saskia, de trotse eigenaren van SneukelWerk. Onze lekkere borrelplaten zijn een match made in heaven met een special biertje. Kom lekker sneukelen en neem die borrelplaat mee naar huis, hoe tof!!!

Menu

Meer informatie: https://www.facebook.com/Sneukelwerk/