Verschillende food trucks zullen lekker bourgondisch eten verzorgen tijdens het PRUUVEN festival.

Let’s Toast

Mijn naam is Nathalie Kusters en ik heb in 2018 Let’s Toast opgezet als cateringsbedrijf. Dit is voorgekomen uit een grote passie voor het koken en een droom om ooit met mijn eigen foodtruck mensen te kunnen laten genieten van het eten dat ik zou serveren. Ieder evenement hebben we een aangepaste menukaart dat er op aansluit. En iedere dag verzinnen we weer nieuwe gerechtjes, hapjes en drankjes om aan ons assortiment toe te voegen. 

Wij zijn leergierig, gepassioneerd en innovatief. Wil je meer over ons weten, kijk dan op onze Facebook pagina.
Let’s Toast op een mooie, gezellige en zonnige dag!

Menu

Viet Yam

Viet Yam verwelkomt u, ‘Xin chào’ !

Bereiding die op authentieke en ambachtelijke wijze gebeurd, in combinatie met de liefde die in elk gerecht wordt gestopt, is Viet Yam daardoor in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders in Aziatische snacks.

Menu

De Zwaan Rent Food Event

De derde generatie in het familiebedrijf, in de persoon van Tim Bloemers, heeft ervoor gezorgd dat De Zwaan is uitgegroeid tot veel meer dan een verhuurder van feestartikelen. Tim voltooide de horeca opleiding op De Rooi Pannen. Hij weet als geen ander op welke manier goed eten en drinken een feest of een evenement tot een succes kunnen maken.

Champagneontbijten, allerlei soorten lunches en een breed aanbod van buffetten: De Zwaan is sinds 2010 uw professionele cateraar voor elke denkbare gelegenheid.

Menu