Corona update (02-04-2020)

Vanwege de uitbraak van COVID19 en alle genomen maatregelen, merken we dat er veel onduidelijkheid heerst over toekomstige evenementen. Via deze weg willen we laten weten dat ons bourgondische festival Pruuven vooralsnog op vrijdag 5 juni blijft staan, zoals gepland. Met de huidige verordeningen vanuit de overheid is dat vanaf maandag 1 juni toegestaan. We gaan uit van hun deskundigheid en hopen natuurlijk dat de COVID19-pandemie tegen die tijd is afgezwakt.

In de tussentijd zijn we in overleg met gemeente Oss, alle brouwers en foodtrucks en hebben vrijdag 28 augustus op het oog als back-up-datum. Mochten alle maatregelen uitgebreid worden, verzetten we het festival en brengen we iedereen daar tijdig van op de hoogte. Kaartjes voor 5 juni blijven daarmee geldig op de nieuwe datum. Mensen die kaartjes hebben gekocht voor 5 juni en op 28 augustus verhinderd zijn, hebben recht op hun geld terug.

In het scenario dat ook vrijdag 28 augustus niet door kan gaan, krijgt iedereen zijn geld terug en kiezen we ervoor 2020 over te slaan. In het najaar staan zoveel evenementen bij elkaar gepland, dat wij dan helaas beter naar juni 2021 kunnen gaan kijken.

We danken jullie voor het begrip. Namens het hele team van Pruuven wensen we iedereen veel sterkte in deze onzekere tijden. Stay safe, stay inside, stay healthy.